___

Naša osnovna storitev je RAZMIŠLJANJE. Razmišljanje o vašem izdelku, storitvi, vaših kupcih in uporabnikih. Razmišljanje o njihovih potrebah, željah in emocijah. Razmišljanje o zgodbah, ki jim jih boste povedali.

Gradnja blagovne znamke

___

Ustvarite znamko, ki jo bodo vaši kupci oboževali! Z nami zgradite vsebine polno zgodbo, ki se jim bo naselila v srcu in potem ustvarite podobo, ki jih bo kot prijatelje pozdravila z vaših embalaž, vozil, tiskovin, ali spletnih strani... 

ustvarjanje vsebin

___

Naj ima vaša zgodba polno, razumljivo in smiselno vsebino, po potrebi začinjeno s čustvi ali humorjem. Ustvarimo jo na ravni analize in smiselne organizacije vaših informacij, na ravni urednikovanja ter na ravni kreativnega pisanja.

uporabniškA izkušnjA in OBLIKOVANJE uporabniških vmesnikov

___

Ustvarite prijazen in na oko prijeten uporabniški vmesnik, ki bo uporabnika zares potegnil v vašo aplikacijo ali kak drug digitalni izdelek. Z nami si zagotovite multidisciplinarno načrtovanje, smiselno in k uporabniku usmerjeno oblikovanje, hkrati pa mnogo testiranja ter pogovorov z uporabniki in vami - naročnikom. 

Razvoj spletnih strani, spletni marketing IN DRUŽABNA OMREŽJA

___

Zgradite svoje spletne strani skupaj z ekosistemom, ki ga bodo sestavljale podporne vsebine na družabnih omrežjih, oglaševanje, blogi, videovsebine. V vseh primerih design in vsebina, naši specialiteti, igrata ključno vlogo.

Oblikovanje tiskovin in embalaže

___

Želite jasno komunicirati svoje sporočilo? Z nami lahko ustvarite vsebino, ki bo iz navadnega suhoparnega besedila zrasla v tabelo, infografiko, fotografijo ilustracijo ali karkoli že, da bo vaša brošura, plakat ali embalaža ljudi zadela prav tja, kamor boste merili.

Produktno oblikovanje

___

Ustvarite produkt - naj bo to copat, torbica, stol ali elektronska naprava - ki ga bodo kupci vzljubili. Do tega pridemo z natančnim razumevanjem uporabnika ter talentom in znanjem, ki nam omogoča, da golo funkcijo nadgradimo s formo, ki bo nagovorila in privlačila. 

Ilustracija in animirani video posnetki

___

Potrebuje vaša zgodba vizualno pojasnilo, humoren odgovor ali čustveno komponento? Naše ilustracije, ki lahko zagotovijo vse to uporabimo kot del tiskovin, spletnih strani, mobilnih aplikacij in iger, pogosto pa tudi kot del animiranih, razlagalnih videov.   

Lifestyle in portretna fotografija

___

Fotografija ljudi, ki prikaže njihovo osebnost tako, da so živi tudi na sliki, poleg običajnega tehničnega znanja zahteva tudi likovni občutek in pa smisel za komunikacijo z modeli. Prav v tem zadnjem smo morda najmočnejši, saj je vzdušje, ki ga ustvarimo ob fotografiranju, ključnega pomena. 

Kontrastika d.o.o.
M +386 41 536 494
T +386 597 11 500
info@kontrastika.si